Apps
Blue Digital is toonaangevend op het gebied van apps voor de smartphone en tablet. Met een uitgebreide keuze aan functies, razendsnelle voltooïng en zeer voordelige prijzen zijn we hard bezig om marktleider te worden.

Pakketten
U betaalt bij ons geen tienduizenden euro's voor een complete app, want het voorwerk hebben we al voor u gedaan. We hebben tientallen functies ontwikkeld waarmee we een nieuwe app zo hebben samengesteld. Die kunt u vervolgens zelf vormgeven, opvullen met muziek, nieuws, video's, agendapunten of andere content. Tevens kunt u uw app, indien gewenst, uitbreiden met nieuwe functies.

Naast hoge kwaliteit, lage prijzen en en grote verscheidenheid aan functies, is een app van BD uiterst snel ontwikkeld. U hoeft geen maanden op uw app te wachten. Wij leveren binnen enkele weken of zelfs dagen. Heeft u een app voor een beurs of ander evenement nodig?


Maatwerk
Bij Blue Digital leveren we, behalve standaard pakketten, ook apps op maat. Uw maatopdracht wordt zorgvuldig uitgevoerd door ons vakkundig team van ontwerpers en ISO gecertificeerde programmeurs. Database-koppelingen, custom-made functies, games en compleet unieke applicaties behoren tot de mogelijkheden.

Dankzij ons modulaire platform en ons internationaal opschaalbare team zijn wij in staat om snel professionele maatproducten te leveren. Net als bij onze standaard pakketten kent Blue Digital ook voor maatwerk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Basic
Op Android óf iPhone. Bevat vele functies zoals Events, News, Contact, Photos en Videos.
Prijs
Eenmalig: € 498
Maandelijks: € 19
Abonnement: 2 3 5 jaar
Standard
Op Android én iPhone. Met tevens Webshop en Crowd Funding.
Prijs
Eenmalig: € 998
Maandelijks: € 58
Abonnement: 2 3 5 jaar
Pro
Op Android, iPhone en iPad. Met tevens Email Marketing en een zoekfunctie.
Prijs
Eenmalig: € 1510
Maandelijks: € 95
Abonnement: 2 3 5 jaar
Zakelijk
Apps voor oa. het MKB, ZZP'ers en Non-Profit organisaties. Met onder andere Email Marketing, (Geo-) Notificaties en andere professionele functies.
Entertainment
Voor muzikanten, radiostations en muzieklabels; een app met onder andere Muziek, Video's, Podcasts, Webshop en Crowd Funding.
Meer informatie?
Wenst u meer informatie? Gebruik onderstaand formulier of bereik ons telefonisch op 0228 - 350 880 (ma-vr 9-18).


Pakket:
Zakelijk Entertainment
Versie
Basic Standard Pro
Duur:
2 3 5 jaar


Controlegetal: